Murgröna häck

Du kan köpa en Murgröna häck enkelt och billigt online! Denna populära typ av häck är så populär av en anledning. Hedera-häcksorten kännetecknas av:

Hedera-häcken är en enkel och snabbodlare

Häcktypen är mycket tålig

Du har avskildhet året runt, eftersom Hedera behåller sina löv på vintern och förblir gröna

Hederahäcken är resistent mot sjukdomar

Hedera färdiga häckar och Hedera staket som du hittar i denna kategori är helt igenväxta till önskad höjd när de levereras.

Detta gör att du kan njuta av ett vackert grönt trädgårdsstaket på en dag. Hederahäckarna behöver ungefär en växtsäsong till för att växa tätt. Ibland kan man fortfarande se genom Hederahäcken här och där. 

Hederaspiralen som klätterväxt

Hedera helix är en stark murgrönaart, som du endast kan köpa av oss som klätterväxt. Förutom en klätterväxt finns Hedera helix även som marktäckare.

Hedera helix har mindre gröna blad som ger din trädgård ett vackert naturligt utseende. Hedera helix kännetecknas av sin vinterhärdighet. På vintern fäller Hedera helix knappt sina löv.

Hedera helix är en brokig murgröna och finns i flera varianter: Woerner, Goldchild, Green rippel, White rippel, Glacier och Hibernica. Dessa Hedera helixarter skiljer sig något från varandra i egenskaper och i bladform. Vilken Hedera helix-sort som passar dig bäst beror på var du ska plantera häcken och vad du gillar.

Hur placerar jag en Hedera-häck eller Hederastaket?

Du kan enkelt montera de färdiga Hedera-häckar som du hittar hos oss. Hederahäckarna/staketen är 1,20 meter breda. Du kan välja att placera dem mellan stolpar av lövträ eller järn som du hittar under ‘Fästmaterial’. Det är även möjligt att placera häckarna mot en vägg med hjälp av väggfästen. När du ska placera en Hedera-häck i trädgården måste du gräva en dike som du kan placera häcken i.

Du kan köpa en Murgröna häck enkelt och billigt online! Denna populära typ av häck är så populär av en anledning. Hedera-häcksorten kännetecknas av: Hedera-häcken är en enkel och snabbodlare Häcktypen är mycket tålig Du har avskildhet året runt, eftersom Hedera behåller sina löv på vintern och förblir gröna Hederahäcken är resistent mot sjukdomar Hedera färdiga…

Leave a Reply

Your email address will not be published.